Google+
انجام کارهای دانشی، افتخار ماست
مشاوره آموزش انجام پایان نامه

انتشار مقاله

پس از نگارش مقاله، انتشار مقاله يكي ديگر از مهمترین دغدغه‌هاي دانشجويان است. شاید بتوان از جهاتی این مرحله را مهم‌ترین بخش از خدمات مقاله علمی برشمرد. در این راستا، موسسه دانشیاران شریف با بهره گیری از کادری مجرب از اساتید دانشگاه‌های معتبر، خدمات زیر را در حوزه انتشار و چاپ مقالات به دانشجویان و اساتید محترم ارائه می‌دهد:
پذیرش ژورنال ISI چاپ مقالات در کنفرانس‌ها، ژورنال‌ها و انتشارات معتبر علمی
پذیرش ژورنال ISI انتخاب ژورنال مناسب با در نظر گرفتن معیارهایی همچون انطباق پذیری اهداف و حیطه فعالیت ژورنال و مقاله، ضریب تاثیر ژورنال، اعتبار ژورنال بر اساس Black List و White List وزارت علوم و دانشگاه آزاد، پروسه داوری ژورنالها و محدودیت زمانی متقاضی
پذیرش ژورنال ISI مشاوره در زمینه چاپ مقالات
پذیرش ژورنال ISI تغییر فرمت مقالات مطابق فرمتهای مورد قبول ژورنال‌ها همچون APA، MLA، شیکاگو و …
پذیرش ژورنال ISI ارسال مقالات برای ژورنالها و تسریع فرآیند داوری و پیگیری آن
پذیرش ژورنال ISI پاسخ به سئوالات داوران و برطرف نمودن نقدهای مد نظر داوران
پذیرش ژورنال ISI دریافت پذیرش نهایی
پذیرش ژورنال ISI ارسال مقاله چاپ شده


انواع مقالات


مقالات به صورت كلي به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند:
1) مقالات کنفرانسی
2) مقالات ژورنالی

1) مقالات كنفرانسی:

1-1) انواع مقالات کنفرانسی


مقالاتي كه در كنفرانس ها ارائه مي شوند و در كتابي كه ممكن است بعد از كنفرانس چاپ شود، قرار مي‌گيرند. مقالات كنفرانسي را مي توان در حوزه هاي زير ارائه كرد:

پذیرش ژورنال ISI کنگره
كنگره به همايش (تجمع، گردهمايي يا ميتينگ) چندصد تن يا حتي هزاران نفر به عنوان نمايندگاني از يك گروه حرفه اي، فرهنگي يا مذهبي و … گفته مي شود. يك كنگره غالباً براي بحث درباره يك موضوع خاص تشكيل مي شود. شركت در كنگره براي ارائه و بحث موضوع تنها توسط اعضا و سازمانهاي حمايت كننده (اسپانسرها) انجام مي گيرد. كنگره معمولاً با برنامه ريزي قبلي و به صورت ساليانه يا چندساله برپا مي شود. بيشتر كنگره هاي بين المللي و جهاني بصورت ساليانه برگزار مي شوند. كنگره غالباً براي چند روز طول مي كشد و داراي چندين جلسه همزمان است.

پذیرش ژورنال ISI کنفرانس
همايشي مشاركت جويانه كه براي بحث، حقيقت يابي، حل مشكل و مشاوره تشكيل مي شود. در مقايسه با كنگره، كنفرانس معمولاً در مقياسي كوچكتر اما از ويژگي بالاتري برخوردار است و در نتيجه تبادل اطلاعات راحت تر انجام مي شود. اگرچه كنفرانس ذاتاً محدوديت زماني ندارد اما معمولاً داراي دوره زماني كوتاه و اهداف مشخصي است.

پذیرش ژورنال ISI سمینار
همايش يا همايش هاي زنجيره وار افرادي متخصص با مهارتها و تخصصهاي متفاوت اما داراي علاقه و نگراني مشترك كه به منظور آموزش و يادگيري دور هم جمع مي شوند. برنامه كاري يك سمينار با هدف تقويت مهارتهاي افراد شركت كننده تنظيم مي شود.

پذیرش ژورنال ISI سمپوزیوم

همايش تعدادي افراد خبره و متخصص در يك زمينه خاص كه در آن مقالاتي بوسيله افراد متخصص در موضوعات خاصي ارائه و مورد بحث قرار مي گيرد و در رابطه با مسائل مورد بحث، توصيه ها و راهكارهايي پيشنهاد مي شود.

پذیرش ژورنال ISI میتینگ

هر نوع تجمع بيش از 15 نفر كه در مكاني تجاري برپامي گردد و شامل كنوانسيون، كنگره ، كنفرانس، سمينار، كارگاه، سمپوزيوم مي گردد كه مردم را براي يك هدف مشترك يعني تبادل اطلاعات گرد هم مي اورد.

پذیرش ژورنال ISI کارگاه
نوعي سمينار با تمركز و تاكيد بر بحث آزاد، تبادل ايده ها ، نمايش روشهاي بكارگيري عملي مهارتها و اصول است. همچنين به گردهم آيي چندين نفر براي بحث عميق و شديد درباره موضوعي خاص نيز اطلاق مي شود.

پذیرش ژورنال ISI کنوانسیون
همايش ملي يا بين المللي تشكيلات و دواير بازرگاني، با هدف بحث يا ارائه نمايشگاههاي تجاري. كنوانسيون همچنين به همايش عمومي و رسمي تشكيلات قانونگذاري، گروههاي اجتماعي و اقتصادي نيز اطلاق مي شود كه به منظور فراهم آوردن اطلاعات در يك موقعيت خاص تشكيل مي شود.

1-2) انتخاب كنفرانس


توصيه مي شود براي آغاز از كنفرانس ها شروع كنيد، تا پس از كسب تجربه بتوانيد مقالاتتان را در ژورنالهاي معتبر چاپ كنيد. در مورد اينكه در چه كنفرانسي ارائه دهيد، بايد باتوجه به زمينه كاري و موضوع مورد بحث در مقاله و سطح مقاله به كنفرانسي داخلي با بين المللي ارائه دهيد.براي كنفرانسهاي داخلي سايت http://www.civilica.com/Calendar.html، ليست برخي از كنفرانسهاي معتبر به همراه زمان و مكان آنها را اعلام مي كند، البته دانشگاه ها و گروه هاي آموزشي نيز اقدام به اعلام برخي كنفرانسها مي كنند. براي اطلاع از كنفرانسهاي بين المللي انواع مختلفي وجود دارد كه براي رشته برق الكترونيك و كامپيوتر يكي از معتبرين آنها كنفرانسهاي IEEE مي باشد. در سايتهاي زيادي از جمله سايتهاي زير مي توان از برگزاري برخي كنفرانسهاي بين المللي باخبر شد.
پذیرش ژورنال ISI http://www.wikicfp.com/cfp
پذیرش ژورنال ISI http://www.iacsit.org/publication.htm
پذیرش ژورنال ISI http://www.conferencealerts.com

ضمنا مي توان با موتورهاي جستجو براي انتخاب يك كنفرانس اقدام كرد، در صورتي كه مي خواهيد با جستجوهاي متفرقه به دنبال موضوع خاصي باشيد، توصيه مي شود به جاي جستجوي كلمات تخصصي، كلمات عمومي تر را به همراه دو كلمه Calendar و Conference جستجو نماييد.

1-3) ارسال مقاله به کنفرانس

در حال حاضر ارتباط اداري با برگزار كنندگان كنفرانس ها به صورت آنلاين انجام مي شود. معمولاً نهاد برگزار كننده، يك آدرس ايميل يا يك سايت را به عنوان روابط عمومي كنفرانس اعلام مي كنند كه علاوه بر امر رسيدگي به دريافت مقالات، به سوالات عمومي در مورد سفر و ساير مسائل نيز پاسخ مي دهند. علاوه بر اين يك فايل دستورالعمل شركت در كنفرانس وجود دارد كه زمان كنفرانس، مهلت ارسال مقالات، استانداردهاي نوشتن Abstract و اصل مقالات، قوانين حقوقي و ... را به اطلاع شركت كنندگان مي رساند [14].
در مرحله اول بايد خلاصه مقاله كه Abstract ناميده مي شود مطابق استانداردهاي اعلام شده در راهنماي كنفرانس، براي تاييد اوليه به كنفرانس ارسال شود. پس از تاييد Abstract مهلت مجددي براي ارسال اصل مقاله داده مي شود كه معمولاً يك تا دو ماه با زمان برگزاري كنفرانس فاصله دارد. بهتر است اصل مقاله زودتر از مهلت داده شده ارسال شود تا اگر اشكال علمي يا ادبي به آن وارد شد، زمان كافي براي اصلاح وجود داشته باشد. ارسال مقاله ممكن است از طريق فرمهاي ويژه سايت كنفرانس يا از طريق ارسال ايميل به آدرس مشخص شده باشد.
توجه داشته باشيد كه ارسال مقاله براي كنفرانس ها ممكن است هزينه اي نداشته باشد. ولي براي شركت حضوري در كنفرانس مبلغي با عنوان حق ثبت نام بايد پرداخت شود. به دليل مشكلات انتقال بين المللي پول، بسياري از برگزار كنندگان، حق ثبت نام را در اولين روز حضور در محل كنفرانس دريافت مي كنند كه لازم است با مكاتبه با مسئولان كنفرانس از امكان اين نوع پرداخت اطمينان حاصل كنيد.

2) مقالات ژورنالي:


2-1) انواع مقالات ژورنالی


مقالاتي كه براي يك مجله و يا ژورنال كه هر ماه منتشر مي شوند، چاپ مي شوند. مقالات ژورنالی دارای انواعی هستند، که به شرح زیر میباشد:

پذیرش ژورنال ISI مقالات اصیل (Original Paper یا Regular Research)
در صورتی‌که پژوهش انجام شده از نوآوری کافی برخوردار بوده و نتایج مهم و جدیدی بدست آمده باشد، چگونگی انجام پژوهش و دستاوردهای حاصل از آن، در قالب original paper چاپ و به اطلاع جامعه علمی رسانده می‌شود. این دسته مقالات، مقاله‌هایی مفصل با شرح جزییات کافی می‌باشند و دارای ارزش علمی بالایی هستند. مقالات اصیلی که به تازگی چاپ شده‌اند و با توجه به اهمیت موضوع، نوآوری و ارزش علمی آن‌ها، به سرعت مورد استقبال جامعه علمی قرار بگیرند تحت عنوان Hot Papers در سایت مجلات مشخص می‌شوند.

پذیرش ژورنال ISI مقالات مروری (Review Paper)
همانطور که از نام این نوع مقالات بر می‌آید، افراد صاحبنظر و با تجربه که به طور گسترده و مستمر بر روی یک مقوله علمی به پژوهش مشغولند، با بررسی تعداد زیادی از مقالات مرتبط، ضمن بین تاریخچه و تشریح پژوهش‌هایی که در طی سال‌های گذشته بر روی آن موضوع انجام شده است، وضعیت فعلی و نیز پژوهش‌های آتی را بیان می‌کنند و مرور می‌نمایند. همچنین نویسندگان به ارایه نظرات و دستاوردهای پژوهشی خود پرداخته و افق‌های جدید و پیشرو را ارایه می‌کنند. گاهی اوقات نیز مجله از پژوهشگران برجسته دعوت می‌کند که در یک موضوع به روز پژوهشی، مقاله مروری بنویسند که اصطلاحاً invited review گفته می‌شود.

پذیرش ژورنال ISI مقالات از نوع Letter
ارزش علمی مقاله‌های از نوع Letter از مقاله‌های اصیل کمتر است. نکته مهم این است که امکان ارسال Letter به همه مجلات وجود ندارد. معمولا مقاله‌های از نوع Letter، از نظر حداکثر تعداد کلمات به کار رفته در مقاله یا حداکثر تعداد صفحات، محدودیت دارند که به نوع مجله بستگی دارد. به عنوان نمونه برای مجله Neuroscience Letter، مقالات باید حداکثر پنج هزار کلمه با در نظر گرفتن تمامی کلمات نوشته شده در متن مقاله، زیرنویس شکل‌ها، جداول، مراجع و … باشند. همچنین در سایت مجله Neurocomputing نوشته شده که مقالات از نوع Letter می‌تواند حداکثر چهار صفحه باشد. یک حالت خاص، Letter to the Editor است که می‌تواند در یک صفحه نیز نوشته شود. Letter to the Editor در تکمیل و یا انتقاد از محتویات یک مقاله اصیل و معمولا توسط افراد متخصص و خبره نوشته می‌شود. معمولا این مقالات دو حالت پذیرش (Accept) و یا رد (Reject) دارند و کمتر حالت اصلاح (Revise) به خود می‌گیرند.

پذیرش ژورنال ISI مقالات از نوع Short/ Rapid/ Brief Communication
این دسته از مقالات مشابه Letter هستند و معمولاً توسط پژوهشگران برجسته نوشته می‌شوند، اگرچه لزوماً اینگونه نیست! گاهی اوقات تحقیق به نتایج جدید اما محدودی دست یافته است که در قالب short/ brief ارایه شده و چاپ می‌شوند. سرعت داوری و چاپ در این دسته از مقالات بیشتر از بقیه بوده که مزیت عمده آن‌ها بشمار می‌رود. در واقع در این مقالات، نتایج به صورت مختصر و مفید با تکیه بر نوآوری و اهمیت موضوع توضیح داده می‌شود. برخی از مجلات برای این دسته از مقالات محدودیت تعداد کلمات و یا تعداد صفحات دارند.

پذیرش ژورنال ISI Book Chapter
یک فصل از کتاب می‌باشد که در واقع گردآوری و خلاصه مقالات تالیفی و پژوهش‌های انجام شده توسط نویسندگان در رابطه با یک موضوع علمی می‌باشد. در این حالت معمولا افراد صاحبنظر و برجسته علمی به عنوان سردبیر کتاب انتخاب شده و آن‌ها با توجه به سرفصل و مطالبی که می‌بایست در کتاب مطرح شود، از دیگر محققین برای نوشتن فصل‌‌های کتاب دعوت به همکاری می‌نمایند. به این ترتیب، کتاب با همکاری چندین پژوهشگر (هر فصل توسط یک یا چند محقق) نوشته می‌شود. در نهایت سردبیر این فصول را در قالب بخش‌های مختلف کتاب، مرتب و منسجم می‌نماید.
علاوه بر مقالات ISI، مقالاتی در کشور خودمان در مجلات علمی‌- پژوهشی و یا علمی- ترویجی به چاپ می‌‌رسند. به عنوان مثال نشریه علمی- پژوهشی امیرکبیر از جمله مجلات علمی‌- پژوهشی مطرح کشور می‌باشد. مقالاتی که در مجلات علمی- پژوهشی چاپ می‌شوند مشابه مقالات ISI هستند. همچنین ارزش علمی مجلات علمی- پژوهشی از مجلات علمی- ترویجی بیشتر می‌باشد.

2-2) انتخاب ژورنال


انتخاب مجله و ژورنال مناسب برای مقاله داراي نقشي تعيين كننده در پذيرش يا رد مقاله و ميزان ارجاع به آن است. قطعا انتخاب ژورنال مناسب برای انتشار مقاله، مهم‌ترین مسئله یا چالش پیش‌روی یک محقق است. بحث صرفا مسئله ISI بودن یا ضریب تاثیر ژورنال نیست ، چون گاها پیش می آید که مشخصا ژورنالی را برای انتشار مقاله خود سراغ نداریم و شاید به تعبیر بهتر بدنبال یک مشاور هستیم تا بر مبنای موضوع کاری ما و مقاله تهیه شده، ژورنالی را پیشنهاد کند. و یا مثلا مدت زمان داوری ژورنال برای ما هم مهم است. بدين منظور شناخت اجمالي از انواع مجلات ضروري است.
الف) محتواي مجلات: تخصصي و عمومي
مجلات تخصصي در برابر مجلاتي قرار مي‌گيرند كه به لحاظ محتوايي در محدوده علوم زيست پزشكي حوزه خاصي را دربرنگرفته، تحت عنوان مجلات عمومي يا جنرال به آنها اشاره مي‌گردد. بعضي مجلات عمومي از اعتبار و پرستيژ زيادي برخوردار هستند و چاپ مقاله در آنها افتخار بزرگي محسوب مي‌شود.
مجلاتي همچون Nature و Science گرچه گستره وسيعتري از پزشكي را در بر مي‌گيرند اما متضمن مقالات زيادي نيز در حوزه علوم پزشكي هستند. چاپ مقاله در اين مجلات دشوار است.
نبايد از نظر دور داشت كه در حوزه مجلات عمومي، مجلاتي بويژه در سطح منطقه‌اي وجود دارند كه بعضي اوقات، چاپ مقاله در آنها ساده‌تر از چاپ مقاله در يك مجله تخصصي خواهد بود.
مقالاتي كه مشكلات بهداشتي مشترك ميان كشورهاي منطقه را مورد بحث قرار داده‌اند، براي مجله‌هاي عمومي همچون Eastern Mediterranean Health Journal و بولتن WHO مناسب هستند. هر دوي اين مجلات در مدلاين اندكس مي شوند.
پژوهشگران مجرب با مجلات معتبر درحوزه تخصصي خود آشنا هستند. براي مروري كلي بر فهرست مجله هاي موجود در مدلاين در حوزه تخصصي خود مي توانيد به آ‌درس اينترنتي ذيل مراجعه كنيد:
fttp://nlmpubs.nlm.nih.gov/online/lsiweb.pdf

در اين آدرس مجله‌ها هم بصورت تخصصي و هم بصورت كشوري دسته‌بندي شده‌اند.
ب) جغرافياي مجلات: بين المللي، منطقه‌اي و ملي
مجلات بين‌المللي، منطقه‌اي و ملي براساس نمايه‌ شدن در اندكس‌هاي معتبر و طيف نويسندگان و خوانندگان تعيين مي‌گردند.
مجلات بين‌المللي
خوانندگان و نويسندگان در مجلات بين‌المللي از كشورهاي مختلف تشكيل مي‌گردد و در نمايه‌هاي معتبر و بانكهاي اطلاعاتي مهم همچون ايندكس مديكوس اندكس مي‌شوند. بيشتر اين مجلات، حوزه‌هاي تخصصي را در بر مي‌گيرند.
مجلات منطقه‌اي
معيارهاي منطقه‌اي بودن در سه عرصه نويسندگان مقالات، خوانندگان مجله، گروه سردبيري و مرورگران قابل تحليل است. متاسفانه در مجلات ايراني كمتر شاهد انتشار مقاله‌اي از پژوهشگران غيرايراني هستيم؛ مجموعه‌اي از علل عامل پيدايش چنين شرايطي مي‌باشد كه از آن ميان مي‌توان به محدوديت زبان فارسي (به عنوان زبان 80 درصد مجلات ايراني) در منطقه و جهان و عدم نمايه شدن مجلات ايراني در ایندكسهاي معتبر اشاره كرد.
لازم به ذكر است كه يك مقاله خوب مي‌تواند شروعي موفق براي يك ارتباط طولاني با يك مجله منطقه‌اي يا بين‌المللي باشد.
شرايط خاص منطقه خاورميانه و حوزه مديترانه شرقي باعث نوعي همگرايي منطقه‌اي ميان مجلات شده است. در اين راستا طي دومين كنفرانس سردبيران مجلات پزشكي حوزه مديترانه شرقي در سال 2004 در رياض توافق شد انجمني با عنوان انجمن سردبيران مجلات پزشكي حوزه مديترانه شرقي(EMAME) ايجاد گردد. بهبود كيفي مجلات، ارتقاي سطح آگاهي سردبيران، تقويت اندكسهاي منطقه‌اي و پشتيباني از مجلات منطقه جهت نمايه شدن در اندكسهاي بين‌المللي مي‌تواند از مهمترين اهداف اين انجمن تلقي گردد.
مجله‌هاي ايراني: جايگاه بين‌المللي
روند نمايه شدن مجله‌هاي ايراني در اندكس‌هاي معتبر، با شتابي كندتر از مقالات پژوهشگران كشورمان حركت كرده است . اين معضل گريبانگير اكثر كشورهاي در حال توسعه مي‌باشد اما وضعيت مجلات ايراني در مقايسه با كشورهاي مشابه همچون مصر، پاكستان، تركيه و عربستان ضعيفتر بوده است. توفيق مجلات ايراني در صورت پذيرش در نمايه‌هاي معتبر بين‌المللي مي‌تواند سهم و جايگاه ايران را در توليد علم بنحو چشمگيري افزايش دهد.
يكي از راههاي ممكن براي تقويت مجلات داخلي براي نمايه شدن در اندكسهاي بين‌المللي، عضويت در نمايه‌هاي متوسط همچون ايندكس مديكوس مديترانه شرقي (IMEMR)، UK Extramed يا Index Copernicus است.
از سوي ديگر بانكهاي اطلاعاتي مقالات ايراني مانند Iranmedex (بصورت چكيده يا متن كامل) مراحل نخست تكامل خود را مي‌گذرانند. اين بانكهاي اطلاعاتي در افزايش ميزان ارجاع به مقالات ايراني در سطح كشوري و اجتناب از دوباره‌كاري در تحقيقات نقش مهمي را بر عهده دارند.
مجلات ايراني در راه ارتقاي جايگاه بين‌المللي خود طي سالهاي آينده بايد گام به گام به اشكالات و مشكلات متعددي فائق آيند.
مجله‌هاي ايراني: رويكردي داخلي
مجلات ايراني در سطح داخلي توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي - كميسيون نشريات علوم پزشكي، مورد ارزشيابي و اعتباربخشي قرار مي‌گيرند. بر اين اساس، مجلات به دو گروه داراي رتبه علمي - پژوهشي و فاقد آن تقسيم شده‌اند. اين رتبه ضمن تاثير بر اعتبار مجله، تعيين‌كننده دريافت امتيازات ويژه براي نويسندگان مقالات نيز هست.
در ارتباط با ساختار داخلي مجله براساس دستورالعمل كميسيون نشريات وزارت بهداشت، سردبيران كليه مجلات علمي - پژوهشي بايد هيات علمي و حداقل داراي رتبه دانشياري و مديران اجرايي نيز لازم است حداقل واجد مدرك كارشناسي باشند. مرورگران از ديگر اركان مجله هستند. توصيه مي‌شود در مجلات انگليسي زبان از داوران منطقه‌اي يا بين‌المللي استفاده شود. همچنين به نظر مي‌رسد براي پيدا كردن مخاطب و افزايش ميزان ارجاع، مجلات بايد بصورت تخصصي درآيند.
در يك جمع‌بندي كلي پيرامون وضعيت مجلات داخلي مي‌توان گفت مهمترين اصل در آينده بايد عنايت به وضعيت كيفي مجلات، اندكس شدن آنها در نمايه‌هاي بين‌المللي با رويكرد به تقويت نمايه‌هاي داخلي و منطقه‌اي همگام با افزايش تعداد مجلات باشد.
ج) روشهاي انتخاب ژورنال

پذیرش ژورنال ISI مشورت كنيد! استفاده از نظرات متخصصين مجرب و صاحب مقالات متعدد در بسياري از اوقات راهگشاست.
پذیرش ژورنال ISI بخش مراجع مقاله خود را بازبيني كنيد! مجلات داراي ارجاع در مقاله شما، يك انتخاب خوب براي ارسال مقاله به آنهاست. مطالعه كنيد!
پذیرش ژورنال ISI مجلات حوزه تخصصي و تحقيقاتي خود را بصورت مرتب مطالعه كنيد و مقاله خود را به مجله‌اي كه بهتر مي‌شناسيد ارسال كنيد.
پذیرش ژورنال ISI به عامل تاثير (IF) مجلات و رتبه‌بندي و كلاس آنها دقت كنيد. در ادامه راجع به رتبه بندي مجلات بيشتر صحبت خواهيم كرد.
پذیرش ژورنال ISI به ميزان مقالات منتشره ايراني در مجلات مورد نظر توجه كنيد!
پذیرش ژورنال ISI به مخاطب مجله فكر كنيد! آيا يك آمار داخلي و ايراني مورد توجه خوانندگان يك مجله امريكايي قرار مي‌گيرد؟
پذیرش ژورنال ISI مقالات منتشره را در شماره‌هاي اخير مجله بررسي كنيد! راهنماي مولفين مجلات مورد نظر را مطالعه كنيد. موضوع تحقيق شما در كانون توجه كدام مجله است؟
پذیرش ژورنال ISI تصميم بگيريد! مجله عمومي يا تخصصي، پايه يا باليني؛ متد و محتواي مقاله، كيفيت و به روز بودن آن تعيين كننده است .
پذیرش ژورنال ISI هوشيار باشيد! مجلاتي كه به تازگي منتشر شده اند هنوز بخوبي شناخته شده نيستند؛ و ميزان پذيرش بالاتري دارند. بويژه آنهايي را انتخاب كنيد كه از همان ابتدا در نمايه‌هاي معتبر اندكس مي‌شوند.
پذیرش ژورنال ISI به نوبت انتشار مجله توجه كنيد! در شرايط مشابه مجله‌اي كه ماهيانه منتشر مي‌شود به مجله‌اي كه سه ماهانه يا شش ماهانه منتشر مي‌گردد ارجحيت دارد.
پذیرش ژورنال ISI با مرور بر مجلات حوزه تخصصي خود 3 يا 4 مجله مناسبتر را در يك فهرست كوتاه جمع كنيد. در اين ميان مجله‌هاي عمومي را فراموش نكنيد.
پذیرش ژورنال ISI به مقاله قبلي خود باز گرديد! مجله‌اي كه مقاله قبلي شما را چاپ كرده است مي‌تواند يك انتخاب خوب براي مقاله فعلي باشد.
پذیرش ژورنال ISI در انتخاب مجله واقع بين باشيد! در آخر فراموش نكنيد: Publication is publication. اگر مجله اي كه انتخاب كرده ايد در SCI يا ايندكس مديكوس اندكس مي شود، هرچند IF پايين داشته باشد، در شروع، انتخاب مناسبي است.
پذیرش ژورنال ISI ممكن است به نظر برسد مقالاتي كه در كنگره‌هاي بين المللي پذيرفته شده‌اند شانس بالاتري براي چاپ در مجلات معتبر دارند ولي عملا اينطور نيست؛ چرا كه كنگره‌ها اكثر مقالاتي را كه به دست آنها مي رسد حداقل جهت ارايه بصورت پوستر قبول مي‌كنند


ج) ابزارهای انتخاب ژورنال
ابزار Springer:
با در اختیار قرار دادن چکیده مقاله خود و نوع ژورنال مدنظر نظرتان (مثلا حتما IF داشته باشد) و یا حتی محدوده IF مدنظر و زمان دوره ای انتشار ژورنال ، فهرست پیشنهادی ارائه می‌شود.
انتخاب ژورنال Springer





انتخاب ژورنال Springer

ابزار Elsevier:
در این بخش نیز بطور مشابه با در اختیار دادن عنوان و خلاصه مقاله خود و یا زمینه پژوهشی، ژورنال‌های پیشنهادی لیست میشوند. ویژگی دیگر این بخش نمایش میزان موفقیت آمیز بودن و یا درصد پذیرش مقاله شما در ژورنال به علاوه مدت زمان داوری و همچنین مدت زمان انتشار است.

 انتخاب ژورنال Elsevier

 انتخاب ژورنال Elsevier

ابزار Edanz:
این ابزار، یک برنامه آنلاین است که به محققان کمک کند ژورنال مناسب‌تر برای چاپ تحقیقات خود را بیابند. روند کار این برنامه تحت وب به این صورت است که محقق با نوشتن چکیده‌ای با زبان انگلیسی صریح و با جزئیات و نگارش صحیح از تحقیق خود، ژورنال‌های مناسب‌تر برای تحقیق خود را بیابد. همچنین محقق می‌توان جستجوی خود را به ژورنالهای با IF بالاتر یا ژورنال‌های با دسترسی رایگان، محدود کند.

انتخاب ژورنال Edanz

2-3) ارسال مقاله به ژورنال


معمولاً ارسال مقاله براي ژورنال به سه نوع صورت مي پذيرد:
    1. از طريق سيستم آنلاين؛
    2. از طريق ايميل به سردبير؛
    3. از طريق سايت مجله.
در حال حاضر بيشتر مجلات بين المللي معتبر از سيستم آنلاين ارسال مقاله استفاده مي كنند. موسسه ISI تحت برند ScholarOne خدمات دريافت مقاله از محقق و تحويل آن به دفتر مجله را انجام مي دهد. به ازاي تحويل هر 100 مقاله در سال، 3000 دلار و به ازاي تحويل 200 مقاله در سال 6000 دلار دريافت مي كند. بدين ترتيب كه شما در سايت زير وارد مي شويد و همانند ايجاد يك ايميل در ياهو يا گوگل، ثبت نام مي كنيد و يك نام كاربري و رمز عبور براي خود تعريف مي كنيد. هر مجله نام كاربري و رمز عبور جداگانه مي خواهد.
بعضي از نشريات يك ايميل مشخص مي كنند كه بايد مقاله را ضميمه كرده و به آن ايميل بفرستيد. نامه اي محترمانه در متن ايميل بنويسيد بعد بفرستيد. دفتر مجله به شما پاسخ مي دهد كه در آن ايميل كد مقاله شما را نيز مي فرستد. بعد از حدود دو ماه دوباره ايميل بزيد و كد مقاله را هم حتماً در ايميل قيد كنيد.
در موارد نادري هم دفتر مجله يك قسمت در سايت برای Submit کردن مقاله قرار مي دهد. پس از Browse کردن و كليك بر روی Submit مقاله به دفتر نشريه ارسال مي شود، بدون اينكه اثري از مقاله در سايت باشد يا چيزي به شما ايميل كنند.
زمانيكه مقاله به پايان رسيد و شما قصد ارسال مقاله براي داوري را داريد، نحوه ارتباط با سردبير مهم است. متن ايميلهايي كه مي فرستيد بايد متناسب با فضاي بين المللي باشد. گاهاً از كلمات احترام آميز زياد در نامه ها استفاده مي شود كه اين درست نيست. بعد از ارسال مقاله، اگر تا دو ماه جوابي دريافت نكرديد، به سردبير ايميل بزنيد و آخرين تغييرات را در ارتباط با مقاله تان را بخواهيد. در قسمت ادامه مطلب چند نمونه نامه براي ارتباط آورده شده است، اگر به زبان انگليسي تسلط نداريد، از آنها استفاده كنيد. فراموش نكنيد كه در تمام ارتباطات با دفتر مجله كد مقاله (Manuscript ID) را حتما در قسمت موضوع ايميل (Subject) وارد كنيد.
براي اولين ارتباط با سردبير از نامه هاي زير استفاده كنيد:

Dear Professor[Name of the Professor]
Hereby I submit my paper entitled: "[Title of the Paper]" for publication in the reputed journal of [Journal Name].
Kindly, acknowledge me the receipt.
--
Best Regards

Dear Prof................
Please find attached the paper entitled "............." to be considered for peer review process in the journal of..........
We look forward to hearing from you regarding confirming receipt of the paper.
--
Sincerely

براي سؤال در مورد نتايج داوري از نمونه هاي زير استفاده كنيد:
Dear Professor[Name of the Professor]
This is to remind that I have submitted my paper entitled: "[Title of the Paper]" for publication in the reputed journal of [Journal Name]. The paper codified as [manuscript ID].
Kindly, inform me the result of evaluation.
--
Best Regards

Dear Prof................
I am writing to ask if there is any update with the review results of our paper submitted to your prestigious journal.
--
Sincerely